Sarea, sexul și o ciorbă bună

Sexul-in-cuplu

Sexul pare ca piperul și sarea puse într-o ciorbă. De fapt, mai mult ca sarea că fără nu se poate, nici dacă trăiești în concubinaj sau ai format deja o familie în fața Cerului și al Pământului.

Și sunt femei care fac ciorbă des și sarea vine implicit și bărbatul este fericit. Sau sunt femei care pun mai rar sare în ciorbă sau uită uneori cu zilele/săptămânile sau nu le face plăcere, pot mânca căsnicie pe pâine sau trăi în cuplu fără să conteze prea mult sexul în viața lor.

Și sunt și bărbați pasionali care transformă sexul în nopți de dragoste pline de pasiune sau bărbați care chiar trăiesc pentru momențelul acela scurt de plăcere ce ar trebui să ducă femeia pe culmi nebănuite sau pe valuri de plăcere ca imediat să se lovească de o stâncă pentru că toată ciorba se termină scurt și momentul pare ca un borș ce s-a răcit înainte să te așezi ca lumea la masă.

Câte bordeie atâtea feluri de ciorbe, cu sare din belșug sau cu nopți de dragoste sau momente de sex doar atunci când luna e plină și poate nici atunci dacă ziua fu prea plină la serviciu sau șeful a fost nervos peste zi sau cine știe ce proiect nu a fost dus la bun sfârșit.

Noi, oamenii, suntem singurii pe acest Pământ care facem dragoste/sex de plăcere. Doar că și plăcerea aceasta e diferită că fiecare dintre noi e unic și simte diferit, chiar și în așternuturi.

Dar oare este ea necesară? Păi e ca și cum ai întreba dacă hrana, fie ea și o ciorbă, este necesară. Suntem oameni cu nevoi, inclusiv sexuale și nu ar trebui să ne fie rușine să vorbim despre ele. Îmi amintesc cum în adolescența de mai demult nu exista sexul, pardon, nu existau discuții despre sex; se vorbea despre găsit un bărbat, căsătorie și nu știu cum se făcea, dar apăreau copiii. Poate că limbajul alor noștri era mai gâtuit că așa erau vremurile, dar haideți să ajutăm generațiile de astăzi și de mâine: se poate vorbi deschis despre sex, este imperios necesar să se vorbească deschis atunci când ești într-un cuplu sau într-o căsnicie, este un aspect important care poate uni sau desparte 2 oameni care se iubesc.

Da, nu e nimic în neregulă să spui că ai nevoie de sex, fie că ești femeie sau că ești bărbat. Nu e greșit să ceri atenție, pasiune, dragoste, orice ai nevoie pentru că dincolo de a fi o ființă cu nevoi de hrană, de securitate, sociale, ești și o ființă care are nevoi sexuale.

Așadar, puteti găti liniștiți o ciorbă și pe alocuri să discutați deschis cam ce vă place și ce nu vă place în partea sexuală a relației voastre. Mai un pic de pătrunjel, mai un cartof tăiat, mai o sugestie clară că mie mi-ar plăcea mai mult sau mai puțin preludiu sau poate că mi-aș dori să mă săruți mai mult sau la final să-mi spui dulcegării cu care să adorm restul de noapte care s-a restrâns în favoarea pasiunii. Sau poate că nu am nevoie de atâta pasiune și-mi place stilul mai direct în care savurez intensitatea unui moment ce nu se prelungește la nesfârști. Cum spuneam, suntem oameni cu nevoi diferite, inclusiv cele de natură sexuală.

Dincolo de a acri borșul, cred că fiecare trebuie să muncească constant la a-și îndulci viața de cuplu și aceasta include și deschiderea spre nevoile sexuale ale celuilalt. Lăsăm discuția deschisă și vă îndemnăm pe fiecare să vă trăiți cu pasiune viața în cuplu, în toate momentele ei, pe stradă, la bucătărie, între cearșafuri și în miile de locuri în care vă consumați povestea de iubire.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.