Seminar “Bugetul – o problema in organizarea nuntii” cu Decro Bacau

Zilele trecute a avut loc “Expo nunta de vis” la Bacau unde a participat si echipa Decro. Intr-o discutie anterioara Raluca Voicu – Event Designer – abordam tematica Targurilor de nunti. Intre timp aceasta impreuna cu echipa Decro Bacau au realizat un seminar pe tema ” Bugetul – o problema in organizarea nuntii”, seminar care puncteaza foarte bine care sunt provocarile in realizarea unei nunti. Pentru viitorii miri prezentarea ofera o perspectiva clara asupra deciziilor care ii asteapta, oferind exemple concrete cu privire la solutiile pe care le pot aborda in functie de bugetul stabilit pentru nunta.

Va invitam pe blogul echipei Decro Bacau pentru a participa la o incursiune in universul deciziilor legate de bugetul de nunta. De asemenea, pentru cei care nu au fost prezenti la “Expo nunta de vis” puteti afla detalii despre standul echipei dar si despre desfasurarea evenimentului.

Ce mi-a placut la Expo Nunta de Vis Bacău

  •  Pavilion expoziţional bine amenajat. Destul de mulţi expozanţi, care au acoperit toate serviciile de care ar avea nevoie un mire. Spaţiu aerisit, nimic chicios în amenajarea standurilor, cu câteva excepţii…deci o surpriză frumoasă.
  • Fără zăpăceala şi dezorganizarea specifice târgurilor locale. Astfel încât, puteai să te înţelegi uşor cu un client, daar..asta în cazul în carea aveai norocul sa- l distingi printre puţinii vizitatori.

Continuarea pe Blogul Decro.

Sursa imagine: Blogul Decro

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.