Și totuși…

Și totuși este Sf. Valentin…Și totuși, mulți dintre noi, nu ținem această sărbătoare…Și totuși ne așteptăm să primim măcar o floare.

Într-un moment de sinceritate totală a ta cu tine însuți, cu siguranță ți-ar plăcea să primești ceva de Sf. Valentin, o atenție, o surpiză, un mănunchi de ghiocei, în funcție de bugetul celui de lângă tine. Cadoul nu e direct proporțional cu sentimentele celui care îl oferă, ci e doar un simbol că-i pasă, că e implicat în relație, că el simte pentru tine iubire.

Poate faceți parte din procentul acela infim de alintate zilnic cu flori, dulciuri sau dulcegării, iar Sf. Valentin vine ca orice altă zi, cu o supriză de la jumătatea ta. Și dacă este așa, trăiți cu gust, cu dedicare, cu dragoste căci faceți parte din cele mai fericite femei de pe Pământ.

Sau poate că faceți parte din femeile, să zicem un pic mai masculine (poate că nu e cel mai nimerit termen), care se cred puternice și nu consideră că gesturile de romantism sunt necesare în viață, nici măcar de Sf. Valentin. Și mâine e o zi ca oricare alta și nu aveți nevoie de dulceață în plus, poate doar de cea de pe felia de unt de la micul dejun.

Sau poate că declarați cu înverșunare că Sf. Valentin este o sărbătoare americană și să și-o țină acasă la ei, căci aduce frustrare și conflict în împreunarea voastră de succes cu cel ce vă stă alături. Nu e nimic rău. Există și această tipologie de femei care declară că nu le interesează să facă din ziua de mâine o zi deosebită, dar uitați-vă cu atenție înlăuntrul vostru, să fiți sigure că nu vreți să pierdeți acest prilej de dragoste declarată. Da, așa este, nu e nevoie de o zi specială pentru a trăi iubirea, dar totuși poate că nu-i rău să mai sărbătorim încă un pic iubirea.

Și mai este și categoria femeilor care sărbătoresc cu mult fast Sf. Valentin și parcă depășesc însemnătatea zilei printr-un nivel al așteptărilor foarte mare. Iar domnul din apropiere, de bine, de rău își face datoria și umple cu cadouri a sa consoartă. E bine și așa căci în definitv este bine să faci fix așa cum simți.

Indiferent în ce categorie vă aflați, gândul nostru este să vă trăiți dragostea exact ala cum vă dorește inima, sărbătorind Sf. Valentin sau ignorând această zi și tratând-o ca pe una obișnuită. Zâmbiți, iubiți, aventurați-vă prin viață indiferent că este Sf. Valentin sau doar o zi obișnuită și unică din viață.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.