Superstitiile unei mirese…

superstitii-mireasa

Tocmai mi-am adus aminte de cea mai amuzanta intamplare legata de rochia de mireasa. Am participat in iarna la un targ de nunti unde, la impulsul prietenei mele, am decis sa probez o rochie de mireasa (hai fie doua rochii 🙂 ).

Zis si facut… Am probat, am pozat, am ras si am meditat… Ce pot spune este ca ador rochia de printesa si la modul cel mai serios vorbind cu rochia potrivita poti fi cu adevarat cea mai frumoasa.

Ajunsa seara acasa, emotionata am incercat sa arat prietenului meu pozele cu rochiile cu pricina, dar surprize de proportii – nu vrea sa le vada. Cica “e ghinion sa te vad”! Si asa au inceput discutiile “de ce?”. Adica nu este ghinion sa iti vezi prietena intr-o rochie pe care cu siguranta nu o va purta in ziua nuntii, sau cel putin asa cred eu. Oricum prietenul meu a luat pozitia lui “Nu” fara comentarii, ceea ce poate deveni frustrant pentru o femeie curioasa asa ca mine.

Ei bine au trecut lunile si totul a fost de mult uitat pana cand prietenul meu scump si drag a dat intamplator peste acele minunate poze stocate in calculator. Un val de soc si suparare au inceput sa il inunde… El chiar nu voia sa ma vada in mireasa si acum ca a vazut parca tot visul lui pare naruit…

Mie mi se pare o superstitie  fara rost, o casnicie fericita nu este garantata de faptul ca mirele nu vede mireasa in rochia cea alba inainte de nunta. Sau poate asa este… Voi ce parere aveti?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.