Targ de Nunti la Palas Iasi

Targ Nunti 2012

Dupa mult asteptata lansare anul acesta in mai, Complexul Palas Iasi, ne ademeneste cu evenimente adresate tuturor persoanelor: parinti, copii, adolescenti, iubitori de arta etc.

In luna noiembrie Palas Iasi a deschis portile pentru o noua initiativa in domeniul targurilor de nunti. Prima editie, daca o putem numi asa, s-a desfasurat intre 16 si 18 noiiembrie la etajul 1 al complexului, unde expozantii au beneficiar de standuri special amenajate. Pentru tine viitoare miresica expozitia a adunat restaurante din Iasi, expozanti de rochii de mireasa, experti machiaj dar si produse de patiserie cu prezentare a modelelor de tort de nunta. Cele cateva standuri adunate aici au adus in primplan nu doar cele mai bune produse, dar si prezentari foto ale locatiilor, sau a produselor detinute in portofoliu. Vizitatoarele interesate puteau proba rochii sau chiar achizitiona anumite produse. Noi am plecat cu o sacosa de pliante, pline de idei si informatii utile.

Daca nu ai fost acolo, iti oferim cateva poze de la eveniment. Pentru viitoarele miresici care au participat la eveniment, mireasa buclucasa astepta idei si opinii cu privire la targul de nunti din luna noiembrie in Palas Iasi.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.