Targ de Nunti – Ghid Mariaj Bucuresti

Targ Nunti Ghid Mariaj Bucuresti noiembrie 2012 Decoratiuni

Si in toamna mirifica a lui 2012, am reusit sa ajungem si la targul de nunti de la Bucuresti. Practic nu am fost acolo, insa varianta “suna un prieten” a fost o foarte buna alegere.
Cu ce a fascinat acesta targ? A atras ca un magnet tot felul de nume mari de furnizori pentru toate piese de puzzle ce sunt necesare pentru o nunta de vis: pantofi, rochii, marturii, aranjamente, etc. Fascinatia a fost maxima caci numarul viitorilor miri a fost impresionat. Ca viitoare mireasa, cu greu te poti abtine sa nu calci pragul unui targ care are de toate, care raspunde colorat la toate intrebarile si dorintele tale.
Nu o sa povestim mai multe intrucat pozele minunate pe care le-am primit sunt delicios de impresionante si ilustreaza pertinent detaliile acestui targ de nunti. Iar daca cititorii blogului vor avea nevoie de mai multe detalii, o vom “lua la intrebari” pe cea care a facut posibil acest articol. Multumim Iulia Arsenii pentru ca ne-ai ajutat sa ajungem telepatic la acest targ cu aroma de capitala. Minunate sunt pozele pe care ni le-ai trimis; pe unele le-am postat ca sa incantam privirea tuturor cititorilor.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.