Targul de nunti Ghid Mariaj Iasi 2013

Agitatie, miresici entuziasmate, flori, decoratiuni, rochii de mireasa, costume de miri, fotografii si oferte sanzationale toate sub un singur acoperis – Targul de nunti Ghid Mariaj 2013 de la Iasi. Tinut la Sala Polivalenta targul a reunit cele mai importante firme din Iasi din acest domeniu. De la restaurante, organizatori de evenimente, servicii foto-video, pana la creatori de rochii de mireasa si costume de miri, toata lumea buna a fost prezenta la acest targ.

Viitoarele miresici si viitorii miri, au pasit cu entuziasm sau emotii catre o noua etapa din viata lor, decizia unei nunti. Si cum nimic nu e usor de realizat la o nunta ca in povesti, incep deciziile mari: ce restaurant alegem, ce tip de decoratiuni si culori, ce flori alegem si cum va fi tortul de nunta, ce rochie de mireasa si ce costum de mire vom purta etc.
Ei bine daca sunteti in impas targul acesta este o ocazie unica de a va face o idee despre ce ofera minunatul Iasi in materie de nunti. Totul este documentat, veti primi cel mai probabil o sacosa de pliante si veti putea viziona mii de fotografii.

Deci inspirati adanc, incepeti sa vizitati, fiti atenti la detalii si luati o decizie perfecta pentru nunta voastra. Mireasa Buclucasa va poate spune ca a fost o experienta agitata pentru doua ratacite in aceasta minunata lume. Ne-am pierdut in culori, flori, rochii de mireasa, decoratiuni si minunate fotografii. Am decis in linii mari ca vom avea o nunta perfecta cu putina creativitate si un pic de rabdare.

Ca un mic rasfat am fotografiat “tot ce a miscat” pentru voi cei care nu ati avut timpul necesar pentru a fi prezenti. Enjoy!

Sursa imagini: Mireasa Buclucasa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.