Targul de nunti Ghid Mariaj Iasi 7-9 februarie 2014

Ok miresici tocmai a trecut Targul de Nunta Ghid Mariaj din Iasi (7-9 februarie 2014). Evenimetul a avut loc la Sala Polivalenta si ca in fiecare an a fost plin de standuri frumos colorate, dar in special anul acesta a fost aglomeratie si chiar organizatorii au realizat o constructie anexa pentru a putea introduce cat mai multe standuri la acest eveniment.

Asa deci inghesuiala mare mon cher… Miresici si viitori miri s-au inghesuit sa vada ofertele anului 2014-2015 in domeniul nuntilor in Moldova. Ca in fiecare an am vazut un pic mai multe soacre mari si soacre mici care stramba din nas la orice propunere de nou (vezi parerea mea legata de acest subiect aici).

Cu privire la standuri in materie de restaurante am observat mai multa eleganta si decoratiuni florale delicate, dar si mai multa atentie la detalii (vezi targ de nunti 2013). Mi-au placut in mod special standurile: La Castel (deosebit de elegant), Congres Hall, Centrul Ideo si Conac Polizu (très chic).

In materie de decoratiuni de nunta au fost cateva standuri interesante, usor usor cred ca iesim din tiparele nuntii traditionale. Anul acesta au fost prezente la stand prietenele noastre de la Decro Bacau, cu aranjamente inedite. Pentru miresicile care doresc ceva deosebit nu ezitati sa le contactati pe fetele de la Decro, ideile lor sunt o sursa inepuizabila de inspiratie pentru noi. In perioada 7 februarie – 7 aprilie, la orice contract semnat cu Decro primiti gratuit Pachetul de Wedding Planning De Baza, asa ca profitati de ocazie :).

In materie de rochii de mireasa am ramas putin dezamagita anul acesta. Prea multe rochii albe stil princess cu briz brizuri si prea putine rochii simple sau care sa iasa din tipar. Din nefericire nici un stand nu a prezentat o rochie de mireasa colorata (vezi exemple aici), ceea ce trage un semnal de alarma asupra cererii de pe piata romaneasca in materie de rochii de mireasa. Cu toate acestea am sperante mari pentru viitor, altfel va trebui sa imi import rochia :D.  Si anul acesta am fost temerara si am incercat o rochie de mireasa importata din SUA, mai multe detalii la Rochii de Mireasa Bacau.

Daca ai fost in cautarea tortului de nunta standul celor de la Cofetaria Charlotte a oferit degustari si multe imagini inedite. Ca si in 2013 au oferit ceva inedit – un tort de nunta gigant in forma de rochie de mireasa realizat din martipan (150kg si 3 saptamani de lucru manual :D).

In alta ordine de idei la Targul de Nunti Ghid Mariaj au fost prezente mai multe standuri cu servicii audio-video, invitatii de nunta, bijuterii si verighete – lista completa aici. De asemenea standurile cu costume pentru miri au fost putine la numar, in schimb costumele au fost exceptionale, culori indraznete si croiala unica. Anul acesta nu am zarit pantofi de mireasa, cu toate ca as fi dorit sa probez o pereche de pantofiori albastri.

Cam atat despre Targul de Nunti Ghid Mariaj Iasi 2014. Voi mai reveni cu detalii despre firmele prezente la targ pe parcurs, intre timp astept opinia voastra si intrebari legate de eveniment sau de furnizori. 🙂

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.