Te invit la nunta mea…

Cutie de Lemn - Invitatie Nunta Originala

Imi amintesc cu zambetul pe buze de vremea cand eram copil… Tin minte ca orice nunta era prilej de bucurie, ai mei ma lasau in grija bunicii sau a rudelor si se intorceau dimineata cu un mic dar dulce (toti prietenii parintilor mei stiau ca sunt o pofticioasa mica si nu ezitau sa ma rasfete cu mici daruri dulci). Imi mai amintesc ca nunta era un motiv de bucurie in familie… mama se emotiona, iesea la targ pentru a cumpara cel mai ravnit costum, chiar daca la nunta de luna trecuta a mai cumparat unul, iar tata … ei bine tata se legana nostalgic cu mana pe burtica, deja mult iesita in evidenta, stiind la ce bunatati o sa deguste si cat se va mai amuza furand mireasa (fiind evident un expert in domeniu).

Da imi e dor de acele vremuri. In fiecare familie o invitatie la nunta era sacru pastrata in vitrina familiei (unde copii obraznici nu au voie), pe noptiera cea lucioasa sau pe televizor, iar orice profanare a minunatelor invitatii era aspru pedepsita. Ce este drept e faptul ca unele amintiri merita pastrate.

Insa lumea s-a schimbat; nu mai deschidem cu entuziasm o invitatie de nunta, nu mai pastram acest mic ravas al prietenie, intrucat pana la urma o invitatie de nunta este asta – o recunoastere a legaturii intre cuplul de miri si cei invitati, este o modalitate de onorare a prieteniei, un mod unic de a spune vrem sa fii alaturi de noi in acest minunat moment al vietii noastre.

Cu toate acestea inca mai tin un optimism nostalgic in legatura cu mica invitatie de nunta, le astept cu nerabdare (nu pentru ca imi strang “obligatii”), le colectionez in locul meu secret impreuna cu fiecare marturie primita in dar de la miri. Fiecare invitatie este unica asa cum sunt si cei care au inmanat-o, este plina de culoare, de speranta si de promisiunea unui viitor stralucit plin de iubire.

Hai sa reinviem amintiri trecute prin invitatii noi, speciale, unice pentru fiecare cuplu de casatoriti. Va propun sa ne aducem aminte de cea mai frumoasa invitatie de nunta primita (sau trimisa). Voi incepe prin a spune ceva despre invitatia mea preferata: este o invitatie unica primita de la prieteni dragi se deschide lateral avand un efect foarte frumos prin care mirele vine cu verighetele catre mireasa – efectul este comic, dragut si inedit.

Facand curatenie in teancul tau de invitatii de nunta, care este cea care iti aduce un zambet mare pe buze?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.