Tendinte 2014 – costumul barbatesc II

Dupa cum am promis in continuam astazi prezentarea pentru tendintele costumului barbatesc in 2014. Daca in articolul precedent discutam despre tipul de costum, culorile si viziunea marilor case de moda, astazi va prezentam cateva articole si accesorii in trend.

Un articol vestimentar care continua sa fie in trend este vesta. Designerii au optat pentru asortarea ei cu intregul costum, fie in aceeasi culoare sau din acelasi material cu costumul, fie dintr-o culoare complementara.

Accesorii in trend in 2014:

  • Cravata slim sau lata: Les Homme, Hugo Boss, Saint Laurent, Dom Bagnato, Fuentecapala.
  • Papionul: este din ce in ce mai prezent atat in tinutele de la evenimente speciale, cat si in cele casual, fiind alternativa moderna a cravatei. Acesta se alege in functie de forma fetei. Designerii au optat pentru diverse culori: negru (Dielmar, Dsquared2, Hackett, Hugo Boss, Roberto Cavalli, Burberry Prorsum), colorat (Dielman, Dom Bagnato, Moschino), gri (Gieves & Hawkes), in dungi (Dielmar).
  • Ascotul: originar din Anglia, este un accesoriu ce denota rafinament, eleganta si multa incredere in sine. Designeri: Fuentecapala, Pignatelli.
  • Batista de buzunar: este un accesoriu cu stil care te scoate din anonimat intrucat reprezinta o modalitate prin care iti poti exprima personalitatea, o pata de culoare care iti poate intregi tinuta. Batista nu se asoteaza cu cravata, ci cu paleta cromatica a tinutei. Designerii ne propun batiste in culori precum negru, rosu, alb, gri, bleu, maro sau chiar cu imprimeu colorat: Dielman, Dom Bagnato, Hugo Boss, Ermanno Scervino, Giorgio Armani.
  • Butoniera: reprezinta floarea pe care o poti prinde la rever (sacourile la doua randuri au butoniere pe ambele revere, iar cele la un singur rand au butoniera pe partea stanga). Sfatul nostru este sa folosesti flori naturale intrucat acestea subliniaza atentia ta la detalii, atragand atentia asupra partii superioare a corpului. A folosi o butoniera inseamna eleganta, fiind asociata evenimentelor speciale. Designeri: Louis Vuitton, Victorio & Lucchino, Daks.

Va lasam in continuare cu cateva pozici interesante si cu urmatoarea intrebare: costumul de mire se poarta o singura data sau se recicleaza?

Sursa foto

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.