Tendinţe pentru coafura de mireasă în 2017

tendinte-coafura-mireasa-2017

Fiecare mireasă are propriul stil şi aşa cum e şi normal fiecare coafură de mireasă este unica si plină de farmec. Un lucru este cert, cel mai important lucru la coafura ta este să se potrivească cu fizionomia ta şi evident să îşi reflecte personalitatea.

În materie de trend pe podiumurile de prezentare am observat în aceasta toamnă tendinţe pentru coafură incluzând coc elegant, împletituri lejere sau bucle uşoare. La acestea se adaugă evident voal, decoraţiuni florale sau o variaţiune de bijuterii elegante sau excentrice. De asemenea în materie de culoare se observa o tendinţă de şaten dar şi părul vopsit ombre.

Fie că alegi o coafură lejeră sau un coc elegant este foarte important să faci alegerea şi în funcţie de rochia de mireasă. Spre exemplu o coafură elegantă şi foarte aşezată se potriveşte unei rochii încărcate sau cu dantelă, în schimb o rochie lejeră sau simplă poate fi asortată cu bucle lejere şi ceva accesorii florale. Sfatul nostru este sa nu încarci prea mult lucrurile. Chiar daca ai o coafură de mireasă preferată aceasta trebuie să se potrivească ţinutei şi fizionomiei, doar în acel moment rezultatele vor fi cu adevărat spectaculoase.

Coc mireasă – lejer sau elegant

Anul acesta a fost “legalizat” cocul de mireasă lejer. The knot așa cum  îl numesc americanii a devenit imaginea multor case de modă. Lejeritatea cocului de zi cu zi a fost preluată și rezultatele sunt pe măsură. O mireasă elegantă, tânără, fresh și care dă acel aer de “je ne sais quoi” poartă acest tip de coc. Aș alege acest stil de coc cu o rochie rebelă și mai ales pentru un spirit fără liniște. E sexy, e în trend așa că poți oricând să testezi pentru a vedea dacă ți se potrivește.

La extrema cealaltă se apreciază în continuare clasicul coc elegant, unde fiecare firicel de păr este la locul lui. Este clar tipul de coafură indicat pentru o mireasă care își dorește supremația în materia de eleganță. Coafura evident impune și cu toate că aceasta are vechime, este mereu în trend și reuște mereu să surprindă cu câteva idei noi și un aer fresh.

Coafură de mireasă tip împletituri

Împletiturile sunt și ele în mare vogă. Fie că e vorba de alegeri cu decorațiuni florale, simple sau asortate cu bijuterii, se pare că împletiturile au căpătat din ce în ce mai mult teren în rândul miresicilor. Cred că împletiturile se potrivesc în mare parte oricărei femei și se pot gasi soluții pentru orice fizionomie sau tip de păr. Pentru mine coafura de mireasă tip împletitură denotă sensibilitate, eleganță și de asemenea tinerețe și unicitate.

Coafura de mireasă – bucle lejere și rebele

Tânără și liberă, acestea sunt primele cuvinte care îmi vin în minte atunci când văd o mireasă cu bucle. Anul acesta se poartă buclele lejere și rebele care oferă acel aer de nepăsare, un pic vintage și foarte libertin. Cu rochia de mireasă adecvată și un buchet de flori sălbatice poți apărea oricând un look de pe coperta revistelor de fashion.

În materie de culoare după cum anticipam se poartă ombre și părul nuanțat, insă de cele mai multe ori lungimea părului este o problemă atunci când vine vorba de coafura de mireasă. Dacă îți dorești o culoare anume pentru nunta ta, cel mai bine este să te consulți cu stilistul tău.

Cam atât despre propunerile noastre. Tu ce coafură de mireasă preferi și de ce?

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.