Tendinţe pentru rochia de mireasă în 2017

Începem in forţa un nou capitol aici la Mireasa Buclucasa. Şi ce poate fi mai bine decât să povestim despre tendinţele anului 2017 în materie de rochii de mireasă. Chiar dacă vrem sau nu să recunoaştem, rochia de mireasă este una din cele mai importante elemente ale nunţii, aşa încât credem noi că este cazul să îi acordăm o mare atenţie. Aşa că dacă vrei să fii o mireasă în trend sau pur şi simplu vrei să afli noutăţile, ai ajuns exact unde trebuie. În 2017 creatorii de modă propun rochia cu umerii goi, decolteul V adânc si nu în ultimul rand fundiţele.

Pentru că ştim cât de important este sa ai o rochie de mireasă care sa se potrivească cu formele şi stilul tău, îţi propunem astăzi câteva idei de unde te poţi inspira pentru a crea rochia de vis. După cum menţionam anterior marii creatori de modă au venit anul acesta cu câteva propuneri indrazneţe, care păstrează totuşi linia clasică a rochiei de mireasă, şi aici mă refer la culoarea alb evident 🙂 .

  1. Să scoatem în evidenţă umerii – aceasta pare să fie deviza caselor de modă precum sunt: Marchesa, Reem Acra sau  Sachin&Babi. Veţi regăsi idei de rochii minimaliste, cu broderii sau dantelă, realizate în diferite forme. În fapt rochiile de mireasă stil prinţesă fără umeri sunt foarte apreciate de femei, întrucât oferă acel aer de eleganţă regală si feminitate la superlativ.
  2. Decolteul V – pe podiumul caselor de modă a defilat anul acesta un trend în vogă, foarte chic şi în acelaşi timp îndrazneţ. Decolteul adânc pare să facă furori în rândul mireselor, iar designerii au venit cu propuneri inedite în diferite variante de modele şi materiale. Aşa ca dacă sunteţi în cautarea unei astfel de rochii puteţi încerca sa probaţi cu încredere un astfel de model. Pentru miresele îndrazneţe credem noi că acestea reprezintă un model ideal, însă atenţie domnişoarelor sau doamnelor cu bustul mărit, aceasta poate să nu fie tocmai o opțiune potrivită.
  3. Fundiţe – anul acesta Carolina Hererra a atras atenţia cu un detaliu pentru rochia de mireasă. Fundiţele supradimensionate au influenţat-o pe artistă, rezultatele fiind foarte elegante şi în acelaşi timp feminine.

Fie că veţi alege o rochie de mireasă în trend sau una clasică, un lucru este cert: aceasta trebuie aleasă în funcţie de formele tale şi evident în funcţie de stilul caracteristic. Şi ţine minte cel mai important lucru este să te simţi bine în pielea ta. Vom mai discuta în curând despre rochiile de mireasă. Dacă te interesează un subiect anume nu ezita să ne transmiţi ideea sau cererea ta, vom dezbate pe larg subiectul 🙂 .

Aşteptăm feedback-ul tău! Tu ce rochie de mireasă ai alege, te regăseşti în propunerile caselor de modă?

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.