Tortul de mireasa in 2014

Daca tot discutam de tendintele anului 2014, astazi va prezentam cateva idei buclucase pentru tortul de mireasa. O tendinta importanta in 2014 este forma tortului rotunda care predomina cat si elemente de originalitate cum ar fi semnatura sau inscriptii (cuvinte de inspiratie). Va prezint punctual tendintele anului acesta:

  • Tortul cu umbre – glazura in umbre este un trend delicios, problema ar fi sa gasesti patiserul care realizeaza asemenea torturi de mireasa, sugestii?
  • Tortul cu flori naturale si realizate artizanal – da florile naturale dar si cele realizate de patiser sunt in continuare in tendinte.
  • Tortul de mireasa cu fructe proaspete – iubesti fructele alege atunci un tort cu fructele tale preferate, arata delicios :).
  • Tortul cu dantela – in trend anul acesta este dantala, cu eventuale elemente 3D. Ofera un aspect deosebit, nu-i asa?
  • Tortul inspirat din natura – clar unul din preferatele mele, intrucat iubesc natura. Tortul poate fi clar asortat cu sezonul nuntii tale, iata aici cateva idei pentru tortul de iarna ;).

Una peste alta alegerea voastra pentru tortul de mireasa trebuie sa fie legata de tematica nuntii dar si de lucrurile pe care voi le iubiti, doar asa veti fi 100% multumiti de rezultat, nu-i asa?

Sursa imagini: Pinterest.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.