Travel in Maldive

Luna Miere Vedere Insula Maldive

Sfarsitul lunii ianuarie a adus cu el si mai multa zapada si un pic de ger napraznic. Desi pentru pasionatii sporturilor de iarna asta inseamna o veste buna, pentru noi vesnicii romantici varatici gandul razelor de soare, din minunatele zile insorite de vara, pare a fi tot mai indepartat.

Astfel Mireasa Buclucasa va propune astazi o mica incursiune fotografica in minunatele insule Maldive. Am ales acesta destinatie, nu doar pentru peisajele spectaculoase, dar si pentru un pariu spus la intamplare cu niste prietene: prima care se va casatori ofera celeilalte o excursie in Maldive… Amuzant pe moment, uneori ma gandesc cum ai putea spune viitorului sot: “Daca vrei sa fiu mireasa, trebuie sa imi trimiti prietena in Maldive”; sunt curioasa de reactie… Insa aceasta e o cu totul alta poveste :).

Daca esti o viitoare mireasa vei alege Maldive ca destinatie pentru luna de miere, din mai multe motive: e o locatie extrem de frumoasa, cu nisip perfect si o apa de un albastru incredibil si sa nu mai vorbim de minunatele statiuni turistice pe care le intalnesti aici. Vei fi mireasa rasfatata de tot ce este mai bun si mai frumos.

A vizita insulele Maldive poate fi chiar o ocazie unica in viata, in mare parte pentru ca acestea se scufunda treptat. Arhipelagul este compus din 1192 insule din care doar 250 sunt locuite, iar accesul intre acestea se realizeaza cu ajutorul barcilor. Pentru voi viitoarele mirese care veti dori sa alegeti aceasta destinatie pentru luna de miere sau pentru cei care vor o mica escapada in aceasta minunata zona a lumii.

Dar voi ati vizitat aceasta locatie? Daca da, cum a fost experienta voastra?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.