Un inel de logodnă inedit cu onix

inel-de-logodna-piatra-neagra-onix

Zilele acestea mi-a atras atenția un model de inel de logodnă cu piatră neagră. Curioasă fiind din fire, am decis să rasfoiesc un pic internetul pentru a afla ce este atât de special la ele și dacă acesta este și dacă cineva ar achiziționa sau nu un astfel de model.

Ei bine am aflat că inelul de logodnă cu piatră neagră este un trend, cel puțin printre americani și spun ei recomandat pentru femeile “cu o parte mai întunecată”, ceea ce nu e deloc așa în opinia mea. După cum am aflat multe dintre aceste inele sunt realizate din piatră de onix (atenție pentru că acestea pot fi pietre onix colorate artificial pentru a căpăta culoarea negru). Inelul de logodnă cu piatră neagră onix poate fi realizat în diferite forme de la oval, rotund, pătrat și chiar hexagonal, după cum veți putea vedea în selecția de imagini de mai jos 🙂 .

Un inel de logodnă după părerea noastră trebuie mai presus de toate să fie în ton cu dorințele și preferințele voastre așa încât e bine de avut în vedere (asta pentru domni) tipul de material ales cu piatra neagră onix. Un lucru este cert onx-ul poate fi asortat cu orice tip de aur, fie el galben, alb sau roz, cât și cu platina (pentru domnii cu buzunar mai generos și gusturi mai sofisticate).

Pentru miresicile care se gândesc la o piatră onix neagră părerea noastra este că aceasta este o alegere extrem de elegantă și chiar ieșită din comun. O asemenea piatră te va scoate oricând în evidență și îți va plusa originalitatea și credem noi creativitatea și curajul. Spun curaj pentru că în constrangerile societății noastre tindem să ne aliniem masei și să uităm să ne exprimăm voința și preferințele.

Aș mai adăuga în acest articol încă un lucru. Dacă ești o miresică ce crede în puterea pietrelor atunci e bine de știut că, piatra de onix este o piatră a siguranței, aceasta oferă rol protector împotriva energiilor negative și aduce prosperitate și noroc purtătorilor.

Curiozitate: Piatra de onix era folosită de romani pe post de amuletă de război, iar moașele engleze o foloseau pentru a aduce copii pe lume mai ușor. 

Voi ce părere aveți despre inelul de logodnă cu piatră onix?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.