Surprindeţi invitaţii cu un tort de nuntă inedit

Știi și tu momentul acela dulce și mult așteptat la orice petrecere – tortul 🙂 . Invitații tăi așteaptă cu nerăbdare să guste din mult așteptata plăcere și evident aceasta trebuie să le încânte atât papilele gustative cât și ochii cu un model unic, elegant și reprezentativ. Astăzi discutăm despre un tort de nuntă inedit şi 3 idei care să te inspire în alegerea ta.

Ce înseamnă de fapt inedit? Din punctul nostru de vedere este o combinație între ceva ce îți place în mod deosebit în combinație cu ceva elemente care dau savoare pentru ca în final rezultatul să fie wow. Desigur în alegerea tortului de nuntă intervin multe idei și în special combinații pe care trebuie să le iei în calcul, cum ar fi tema nunții, culoarea ș.a.m.d. În schimb, poți introduce mereu un element care să respecte celelalte cerințe și să aducă acel ceva inedit tortului tău.

Mulțumită marțipanului cam orice în materie de design poate fi realizat. De la torturi ombre, metalice, cu diferite desene și incrustații până la flori dulci și comestibile, totul este posibil. Însă ce am vrea noi să îți propunem astăzi sunt câteva idei “outside of the box” (în afara standardelor) care pot face într-adevăr un tort de nuntă inedit.

Ne întoarcem la natură – tort de nuntă cu flori naturale

Delicatețea florilor este un element deosebit care poate încununa cu succes orice tort sau decorațiune de nuntă. Acestea pot fi alese în orice combinații și dau acel element natural și proaspăt. Dacă ai ales să ai un buchet de mireasă din flori naturale, cu siguranță vei putea asorta și combina aceste flori pentru un tort foarte reușit.

Nude sau tortul de nuntă dezbrăcat (fără marțipan)

Când toată lumea alege marțipan, poți face ceva inedit prin alegerea unui tort de nuntă “dezbrăcat”. Practic acest tort arată umplutura și, după cum puteți vedea, arată senzațional pentru torturile care au umplutură cu fructe sau ceva foarte colorat. E un trend nou și cu siguranță oferă un element de unicitate.

Creativitate – tortul de nuntă pictat

Mai dificil de realizat dar cu siguranță ceva care inspiră este ideea de tort de nuntă cu pictură. Nu, nu e vorba de pictură cu acuarele, însă e o pictură manuală, realizată pe tort cu diferite ingrediente dulci și gustoase. Dacă sunteți un cuplu pasionat de artă, cu siguranță acest tip de tort vi se va potrivi.

O altă idee când vine vorba de tort este legată de forma sa; în cele mai multe cazuri discutăm despre un tort rotund, însă tu poți alege să ai un tort pătrat sau în orice altă formă crezi tu. Până la urmă unicitatea poate fi dată și de formă, nu doar de înveliș 🙂 . Ce am vrea noi este ca acest mic articol să vă inspire și să începeți să alegeți ceva deosebit care să vi se potrivească. Până la urmă nunta este un eveniment care trebuie să îți aducă amintiri minunate pe toată viața și credem noi că dacă pui un pic de pasiune și inspirație în tot ceea ce faci, vei avea ce povesti.

Cam astea sunt ideile noastre năstrușnice când vine vorba de tortul de nuntă inedit. Voi ce ați alege pentru nunta voastră? Aveți deja o imagine? Dacă da, please share 🙂 .

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.